8/6/20, 10:40 AM

Rally X Nordic 7-9 augusti

Det var ett tag sedan jag fick skriva  om motorsport här nu.

Johan Kristoffersson fortsätter att göra inhopp i RallyX Nordic.

När tävlingarna körs på Westombanan i värmländska Arvika 7-9 augusti så gör han det på hemmaplan eftersom han bor i stan.

Tävlingarna på Westombanan är publikfria, men SVT är där och sänder till helgen.

Annons:
[GIKmio]
8/8/20, 10:07 AM
#1

Under helgen får dubble rallycrossvärldsmästaren Johan Kristoffersson konkurrens av legendaren Per Eklund, 74 år ung..

[GIKmio]
8/9/20, 5:22 PM
#2

Som väntat vann Johan Kristoffersson finalen i rallycrossens Super Car på Westombanan i Arvika. Men det var en spännande duell mellan Kristoffersson och Oliver Eriksson tills Erikssons bil gick sönder på sista varvet. Kristoffersson kunde då defilera i mål och segra.

Per Eklund tog sig i mål, blev sist i sitt semifinal heat. Det var bra gjort av 74-åringen att ta sig runt banan och i mål.