#2 Det blir nog något av dom svenska och finska lagen. Men se också upp för dom schweiziska lagen..

HV71-Adler Mannheim sänds ikväll på SVT2 kl. 18:30-21:00..

Martin
2017-08-24 20:28
#5

Malmö Redhawks hade 2-0 efter 6 minuter och 4-1 med 1 minut kvar av andra att spela. Släppte in 4-2 precis innan periodpaus och föll ihop i sista. Föll med 4-6.

mvh Martin

[Jimmy.L]
2017-08-24 20:34
#6

Det är tjusningen med hockeyn det går snabbt att vända en match.

Annons:
Martin
2017-08-25 03:11
#7

Just idag var det ingen tjusning :)

Såg dock bra ut för Malmö första två. Kan man återskapa det så blir det nog slutspel i år :)

mvh Martin

Martin
2017-08-27 08:15
#8

Omg 2 i CHL.

Malmö Redhawks hade norskt besök och precis som i förra matchen skaffade man sig en ledning, 3-1 denna gången. 1-0 efter 6 sekunder. 1-1 efter 2 perioder. I början av tredje (5 min) tar Malmö ledningen och med 8 minuter kvar utökar man till 3-1.

Men precis som senast är man är inte tight i slutet och med 1.50 kvar av matchen gör Stavanger 2-3 och med 1.01 kvar gör de 3-3. Rakshani i Redhawks fick dock fri is efter nersläpp och avgjorde matchen i Malmös fördel med 4-3 19 sekunder innan slutet.

#9

Det håller inte om dom vill ta sig långt i CHL.

Martin
2017-08-27 09:15
#10

#9 Så är det ju. 44-17 i skott skall inte vara 4-3 i mål… Jo, det är rätt. 44 skott för Malmö. Det är ju alltid något i alla fall. Såg inte andra matchen men nyvärven med Miele i spetsen sägs vara bra, så det finns att bygga på. Skönt.

mvh Martin

[Jimmy.L]
2017-08-27 12:31
#11

Ja det är för dålig, 44 skott borde ge fler mål. Även släppa in 3 mål på 17 skott är dåligt. Malmö har lite och jobba med inför nästa match.

Martin
2017-08-31 20:59
#12

Malmö Redhawks - Stavanger Oilers 2 - 1

Till skillnad från tidigare Malmömatcher i CHL så fick man ingen tidig ledning och faktiskt ingen ledning alls, 0-1 istället efter en ruggigt snygg backhand från Oilers.

Men man jobbade sig tillbaka och vann 2-1.

#14

Stavanger spelade jämnt mot Färjestad häromåret, men det är oerhört stor klasskillnad i den högsta norska ligan.. Kul att det blir desto jämnare i CHL..

Martin
2017-09-02 17:28
#15

Malmö Redhawks - Kalpa Kuopio 6-2

Ganska enkelt för Malmö, 3-0 efter första och sedan spelades matchen av men men bra spel. 5-0 efter 2 så lite synd att man skall förlora sista perioden men det kändes aldrig som att man skulle tappa matchen som man varit på väg i flera andra.

Alsenfelt i målet sade själv att han tyckte det var Malmös bästa match i år

Miele som är ny för säsongen visar att han blir en tillgång, känns lite som en ledare på isen och visar vägen. Han är väl köpt lite som toppspelare också så viktigt att värvningarna ger resultat. Händemark som var bra förra säsongen gjorde också mål och viktigt att man har igång alla de "som skall prestera" tidigt så att man kan växa i trygghet sedan.

#19

Var det bara jag som tyckte Malmö spelade dåligt igår.

[Jimmy.L]
2017-11-09 15:01
#20

Avstängningen på fyra matcher i CHL, för Mannheimspelaren Thomas Larkins brutala tackling på Brynässtjärnan Daniel Paille, har väckt starka känslor. Nu ser Brynäs över sin framtid i turneringen.

Annons:
[Stockholmare]
2017-11-09 15:50
#21

Ett skämt att han bara får 4 matcher för det borde ha varit minst 10..

[Carpinus]1
2017-11-10 12:26
#22

#20 Mannheim-spelaren Tomas Larkin har polisanmälts av kammaråklagare Joakim Johansson efter den brutala tacklingen på Brynässpelaren Daniel Paille i CHL-mötet i tisdags.
"Det kan handla om två till sex månader fängelse i det här fallet", säger Johansson till Sportbladet.
Den tyske spelaren ådömdes utöver matchstraff en avstängning på fyra CHL-matcher, vilket Brynäs anser är alldeles för lite.

[Jimmy.L]
2017-11-10 19:08
#23

Jag tror inte spelaren dyker upp vid en rättegång.

#27

Brynäs kommer få det svårt att vända det här det såg inte bra ut.

Annons:
[GIKmio]
2017-12-06 05:30
#28

Även Växjö förlorade sin första kvartsfinal mot Bern. Schweizarna vann med 3-2.

[GIKmio]
2017-12-13 05:54
#29

Brynäs utslagna mot Trinec (sammanlagt 4-8 på två matcher)

Växjö vidare till semifinal efter sammanlagt 6-5 mot Bern på två matcher.

Växjö enda svenska lag kvar i CHL 2017-18.

[Jimmy.L]
2017-12-13 08:07
#30

Brynäs såg dåliga ut i går. Kändes som dom inte var sugna på att ta sig vidare.

[GIKmio]
2017-12-14 16:56
#31

Tyvärr verkar dom flesta svenska lag och fans inte vara speciellt intresserade av CHL

[GIKmio]
2017-12-14 17:11
#32

Växjö får möta Liberec i semifinal. Den andra semifinalen spelas mellan JYP och Trinec. Bäst i två möten gäller igen.

[Jimmy.L]
2017-12-14 17:12
#33

Ja intresset i Sverige har varit lågt i år.

[Antonia-1986]
2017-12-14 21:42
#34

Intresset för Europacupspelet är alltid lågt i Sverige.

Annons:
[Jimmy.L]
2017-12-14 21:55
#35

#34 Nja när man förut hade slutspel i Berlin förut lockade det många svenskar dit t.ex var det mellan 1000-1500 Djurgårdare i Berlin.

Denna kommentar har tagits bort.
[Jimmy.L]
2018-01-09 08:08
#39

Växjö spelar semifinal i Champions Hockey League mot tjeckiska Liberec. SVT Sports expert Mikael Renberg tror att smålänningarna har goda chanser - både att nå final och vinna densamma. – Jag tippar Växjö som slutsegrare i hela turneringen. Även om de svenska lagen inte nått förväntade framgångar, så bör Växjö vara tillräckligt bra för att vinna, säger Mikael Renberg till SVT Sport.

[Carpinus]1
2018-02-06 23:44
#40

JYP från Finland vann finalen mot Växjö Lakers med 2-0.

[Jimmy.L]
2018-02-07 07:32
#41

Ja det var ett blekt Växjö igår tyckte jag. I slutet av matchen så spelade dom runt istället för att skjuta.