Övrigt

Cricketkläder?

2017-03-31 10:07 #0 av: DesK

Vi har en kille boende hos oss, som spelar cricket. Han behöver nya cricketkläder. Någon här som vet var man kan köpa sådana och vad det kan kosta? Vi har tittat på nätet och hittat en del, men vi är väldigt osäkra på vad som gäller, när man handlar från utländska sajter mm. Alla tips mottages med tacksamhet Glad

Désirée

Anmäl
2017-03-31 15:07 #1 av: Carpinus

#0 Dessvärre verkar inte någon av oss stammisar vara cricketer...

Jag har också luskat på nätet, ovisst om det är samma sidor som du har varit inne på. Tittar man på cricketförbundets hemsida så länkar de till en (utländsk) leverantör, men jag vet inte om priserna är särskilt förmånliga där. Däremot kan det ju vara lite tryggare att köpa hos en säljare som de rekommenderar.

Kanske enklast att slå en signal till förbundet för närmare information om vad man behöver och hur man får tag på det?  

"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra."                                                            (~Margaret Mead, amerikansk kulturantropolog.)


Anmäl
2017-03-31 16:42 #2 av: DesK

Tack för tipsen.Glad Ska säga åt gubben och grabben att kolla där.Glad Vad grabben behöver vet han nog. Han har spelat cricket i flera år, men han har ju vuxit under de åren. Visst är det konstigt att barn växer SkrattarCool

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.