Övrigt

Dina egna idrottsminnen

2016-11-20 13:03 #0 av: [Nomen Nescio]

Kanske har vi någon riktig gammal stjärnidrottare bland våra medlemmar, annars har väl de flesta av oss harvat i lägre serier och stretat i det anonyma på löparbanor i skidspår. En del av oss anser nog att vi egentligen var bättre än vad resultaten talade om - det där brukar ju bara bli värre med åren... Skämtar

I den här tråden får du gärna berätta om någon  egen sportprestation som du minns - bra eller dålig gör det samma, bara den är din egen!


Anmäl
2016-11-20 13:08 #1 av: [Nomen Nescio]

Häromdagen gick jag förbi en gammal anslagstavla - sådana som var väldigt viktiga innan vi fick nätet att meddela oss på.  Plötsligt mindes jag just den där dagen då jag smög mig fram till vår idrottsförenings lilla informationsskåp och för första gången såg mitt eget namn som uttagen i juniorlaget i fotboll - vilken känsla! Och så stolt man var när någon kompis kom och talade om att de sett att man blivit uttagen... Kanske var den känslan lika stor som det är för den som kommer med i ett landslag för första gången?


Anmäl
2016-11-20 15:36 #2 av: AnnaKarin

Min största idrottsbedrift måste ha varit när jag fick spela hockey med killarna på rasterna i mellanstadiet. Vi tjejjer fick inte ha eget hockeylag men jag var back vi i vårt hockeybockeylag.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2016-11-20 15:42 #3 av: AnnaKarin

Ett idrottsminne men ingen prestation. Jag bodde i Spanien på sjuttiotalet och då lurade jag och en kompis in oss i ett div 3 lag i basket. Vi sa att vi spelat basket i Sverige. Efter fyra träningar kom de fram till att vi inte platsade i laget. Snällt att låta oss vara med fyra gånger, vi är strax över 1,60 båda två och inte så basketanvändbara.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2016-11-20 15:44 #4 av: [Nomen Nescio]

#3 Friskt vågat...Skrattar


Anmäl
2016-11-20 16:32 #5 av: Jimmy.L

Var andremålvakt i innebandy under högstadiet. Vi spelade mot andra skolor i Stockholms län. Fick hoppa in 2 gånger av 20 matcher totalt. 

Anmäl
2016-11-21 10:05 #6 av: VSK

Idrottsminne vette tusan om jag har själv. 

Det finns väl några minnen ändå. Minns när vi hade skridskor på schemat och Vi var två parallellklasser som skulle åka grillor. Givetvis så blev det med puck och klubba då vår idrottslärare hette Pär Mårts. Det jag minns är att det var två klasser som jagade han och försökte få av han pucken..

Måste ha sett ut som en ankpappa och 35 ankungar  Skrattar

Hur det gick??    Gapskrattar

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-11-24 15:49 #7 av: GIKmio

Flera kanske minns det första målet? I knattefotbollen spelade jag i samma lag som bästa kompisen. Har var en riktig målskytt, enda felet var att han i sin målhunger inte passade bollen utan sköt själv mot mål från alla vinklar. Utom en gång då han helt överraskande passade till mig efter att dribblat bort både försvar och målvakt och jag fick helt öppet mål och bredsida in bollen. Vilken känsla det var..

Sörj inte över att du åldras

många får inte den chansen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.